Zlatno jaje vašeg poslovanja!

Privucite nove kupce! Zadržite i nagradite svoje vjerne potrošače!
Upotrebljavajte Hatch! pametni program za nagrađivanje kupaca namijenjen tvrtkama trgovačkih i uslužnih djelatnosti.

Postanite HATCH! partner!

Lakoća upotrebe

Hatch! je digitalni program nagrađivanja u kojem kupci skupljaju Eggove, virtualnu valutu koja im donosi pogodnosti na Vašem prodajnom mjestu.

Sustav Hatch! sastoji se od 3 međusobno povezana dijela koji vam omogućuju da svojim kupcima ponudite vrhunsko iskustvo kluba vjernosti. Vaši kupci koriste se Hatch! mobilnom aplikacijom za skupljanje Eggova. Hatch! aplikacija na prodajnom mjestu identificira kupca i bilježi njegove transakcije. Kupac može dobiti nove Eggove ili iskoristiti već skupljene da bi ostvario povoljniju kupnju.

Dok vaš kupac uživa u pogodnostima sustava vjernosti, vi s pomoću Hatch! backoffice aplikacije jednostavno i ciljano kreirate digitalne kampanje i kupone, analizirate zadovoljstvo kupaca i pravovremeno reagirate na njihove potrebe.

Što su Eggovi?

Eggovi su bodovna valuta koju kupci skupljaju i troše koristeći jednostavnu Hatch! mobilnu aplikaciju. Prodajno mjesto određuje visinu kupovine koju kupac mora ostvariti u zadanom vremenu kako bi osvojio Eggove koje može koristiti kao popust prilikom sljedećih kupovina.

Što je Egg?

1. U ostvarenju popusta Eggovi uvijek imaju istu vrijednost: 1 Egg = 1 kn

2. Eggovi nemaju rok trajanja.

3. Uvjete prikupljanja određuje svako prodajno mjesto posebno.

Kako radi Hatch! aplikacija?

1

Prijava

Hatch! aplikacija je besplatna i dostupna za sve Android i iPhone mobilne uređaje. Prijava i sudjelovanje Hatch! kupaca su brzi i jednostavni.

2

Izbornik

Hatch! mobilna aplikacija za kupce predstavlja sve kartice u jednoj. Pogodnosti, podaci o Hatch! prodajnim mjestima i uvjeti nagrađivanja su transparentni i kupcu uvijek raspoloživi.

3

Eggovi

Kupac u svako vrijeme i na vrlo transparentan način ima uvid u Eggove i uvjete prikupljanja kod svakog Hatch! partnera.

4

Informacije o kupnji

Kupcu su svi podaci o Hatch! partnerima kao i pogodnosti koje može ostvariti kod njih uvijek nadohvat ruke.

5

Prodajna mjesta

U krugu svoje trenutne lokacije kupac uvijek ima uvid u najbliža Hatch! prodajna mjesta.

6

Kuponi

Dobivene digitalne kupone kupac može jednostavno odabrati unutar Hatch! aplikacije i iskoristiti ih prilikom kupovine na prodajnom mjestu.

Zašto bi moji kupci uopće upotrebljavali Hatch!?

Vaš kupac troši svoj novac na različitim mjestima, od frizerskog salona do velikoga trgovačkog centra. Hatch! je jedini sustav vjernosti koji povezuje najrazličitije djelatnosti, omogućujući tako da vaš kupac skuplja Eggove za veliki broj svojih kupnji. Skupljanje Eggova postat će mu dio svakodnevice, što će omogućiti i mobilna aplikacija čiji intuitivni dizajn pruža lakoću svakodnevne upotrebe.

Kampanja i analize

HATCH! je idealan za praćenje potreba kupaca

Promotivna kampanja doista je uspješna samo kada se pravoj publici pošalje prava poruka koja će ih privući na Vaša prodajna mjesta. Sustav Hatch! omogućuje vam analiziranje potreba kupaca kao i njihovu segmentaciju za potrebe ciljanog marketinga i mjerljivost učinka. Na potrebe za optimizacijom marketinških kampanja za bolje rezultate upućuje Vas integrirana analitička komponenta Hatch!-a.